SESLERİN DANSI

SESLERİN DANSI"(DANCE OF SOUNDS)

20.10.2021 452

SESLERİN DANSI"(DANCE OF SOUNDS)

İlkokula başlayan çocukların başarmaları gereken en önemli şey okuma ve yazma becerilerinin kazanılmasıdır. Bu temel becerilerin yeterince geliştirilememesi, öğrencilerin yaşamları boyunca bütün derslerdeki öğrenmeleri de olumsuz yönde etkileyecektir. Çünkü tüm dersler okuma, yazma ve okuduklarından anladıklarıyla işlemler yapma üzerine şekillenmiştir.

İlk okuma ve yazma alanında ülkemizde yapılan bilimsel araştırmalar genellikle ilk okuma ve yazma öğretim yöntemleri ile öğretmenlerin ilk okuma ve yazma öğretiminde karşılaştıkları güçlükler üzerine yoğunlaşmaktadır.Bu projede amacımız birinci sınıfa başlayan öğrencilerin okuma yazma sürecini eğlenceli hale getirmek.

Etkinliklerle hem eğlenmek hem de okuma yazma sürecini başarı ile tamamlamak ve bu süreçte teknolojiyi aktif kullanmak istiyoruz.

20-10-202120-10-202120-10-2021